Nagykanizsa

2014.01.24. 12:40

Új évadát kezdi a Kanizsai Esték

Nagykanizsa - Idén immár 15. alkalommal rendezi meg a Nagykanizsai Református Egyházközség és Alapítványa a Kanizsai Esték című előadássorozatot.

Horváth-Balogh Attila

A programra ezúttal uniós támogatás révén kerül sor.

-Idén a test és lélek egységét, egészségét hangsúlyozó, európai uniós támogatással megvalósuló projektünk részeként rendezzük meg a Kanizsai Estéket - bocsátotta előre Hella Ferenc református lelkész. Ennek megfelelően igyekeztünk olyan előadókat meghívni, akik e témakörben a hallgatóság épülésére szolgálhatnak.

Hella Ferenc lelkipásztor (Fotó: Szakony Attila)

A mostani sorozatot Prof. Dr. Papp Lajos szívsebész nyitja február 7-én, pénteken 18 órakor. Második előadóként Steinbach József református püspök február 15-én, szombaton látogat el hozzánk és az emberről, mint test és lélek komplex egységéről beszél.

Meghívtuk továbbá Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest, akitől azt várjuk, hogy a nemzet egységéről, egészségéről osztja meg majd gondolatait. És szeretnénk olyan előadót is vendégül látni, aki lélekgyógyászként, családterapeutaként dolgozik, illetve a drogfüggőség gyógyításával foglalkozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!