Nagykanizsa

2013.11.01. 10:40

Javaslatokat várnak a civilek

Nagykanizsa - Javaslatokat vár a Nagykanizsai Civil Kerekasztal azokra, akik a közvélemény szerint elismerésre méltó módon ténykednek a szektorban.

Horváth-Balogh Attila

Mint azt Budavölgyi Kálmán, a szervezet ügyvezető elnöke a témával kapcsolatos sajtótájékoztatón elöljáróban elmondta, immár hagyomány, hogy évről-évre elismeréseket adnak át az év civil személye, szervezete, önkéntese, fiatalja, mecénása és szponzora kategóriákban a köszönet napján, decemberben.

A tegnapi nappal megnyílt a lehetőség, hogy a közvélemény, illetve a civil szektor tagjai leadhassák javaslataikat a kitüntető címekre. Sőt, a 25-ig tartó időszakban nem csak várják, hanem kérik is a Nagykanizsai Civil Kerekasztal illetékesei, hogy minél többen járuljanak hozzá a szerintük kitüntetésre méltók megnevezésével az akció sikeréhez. A javaslatok a könyvtárban, a civil irodán, vagy a szervezet honlapján adhatók le. Jelölteket megnevezni egyébként nem csak Nagykanizsáról, hanem a járásból is lehet.

Mátyás József elnökségi tag elmondta: a jelöltek közül a kuratórium választja ki azokat, akik átvehetik majd a kitüntető címeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!