Nagykanizsa

2011.01.25. 03:26

Somogyba került a komári kupa

Zalai és somogyi csapatok is neveztek a hétvégén első alkalommal megrendezett Maximiliám teremlabdarúgó kupára. A 14 csapatos megmérettetést végül a Nemesdéd alakulata nyerte meg.

Sámel József

A zalakomári iskola tornacsarnokában rendezett kupára szép számmal neveztek kispályás csapatok, a helyeik mellett, Nagykanizsáról, Galambokról, Sármellékről, Zalakarosról, Petriventéről, Sandról, Pogányszentpéterről is érkezetek focisták. A csoportmérkőzések már kora délelőtt elkezdődtek, majd a nyolc legjobb csapat egyenes kieséses rendszerben folytatta a kupaszereplést. A döntőt végül a Nemesdéd és Galambok csapata vívta, ahol végül 3-0-ás különbséggel a somogyi srácok bizonyultak jobbnak, így ezzel elhódították a kupát. A harmadik helyért a Zalakomár a Higany FC-vel csapott össze, mely a házigazdák sikerével zárult. A torna legjobb góllövője Baranyai Dániel (Nemesdéd) lett, a legjobb mezőnyjátékos címet Lukács István (Galambok) érdemelte ki, míg a legjobb kapusnak ifj. Tóth-Pajor Mátyást (Zalakomár) választották.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!