Nagykanizsa

2006.07.06. 02:24

Ma késő este kerül sor a szúnyogirtásra

Nagykanizsa (sza) - A VIA Kanizsa Városüzemeltető Kht. tájékoztatása szerint kedvező időjárás esetén maa késő esti órákban a város mintegy ezer hekt ...

Mórocz Zsolt

Nagykanizsa (sza) - A VIA Kanizsa Városüzemeltető Kht. tájékoztatása szerint kedvező időjárás esetén maa késő esti órákban a város mintegy ezer hektárnyi területén - gépjárműről permetezve - szúnyogirtást végez egy szakcég. Az akció a jelentős növényzettel borított terekre, közparkokra, játszóterekre, vízfolyásokra és azok környezetére terjed ki. A felhasználásra kerülő irtószer kizárólag a szúnyogokra jelent veszélyt, ettől függetlenül az illetékesek a permetezés idejére az érintett területeken javasolják az ablakok bezárását. Nagykanizsa (sza) - A VIA Kanizsa Városüzemeltető Kht. tájékoztatása szerint kedvező időjárás esetén maa késő esti órákban a város mintegy ezer hektárnyi területén - gépjárműről permetezve - szúnyogirtást végez egy szakcég. Az akció a jelentős növényzettel borított terekre, közparkokra, játszóterekre, vízfolyásokra és azok környezetére terjed ki. A felhasználásra kerülő irtószer kizárólag a szúnyogokra jelent veszélyt, ettől függetlenül az illetékesek a permetezés idejére az érintett területeken javasolják az ablakok bezárását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!