Kultúra

2017.04.19. 19:00

Mediterrán dallamok a kastély tükörtermében

Keszthely - Farkas Alexandra, Csalló Gergely és Pánczél Kristóf a Festetics-kastély tükörtermében ad mediterrán hangulatú zeneművekből összeállított hangversenyt április 22-én, szombaton este hét órától.

Arany Horváth Zsuzsa

A szoprán, a tenor énekes és a zongoraművész díjtalan belépésű koncertjén zenei időutazásban lehet része a hallgatóságnak, hiszen a XVIII. századi operairodalom klasszikusaitól kezdve a XX. század második felének musical slágerein át vezet az út a modern dalművekig.

Pánczél Kristóf

- Csalló Gergellyel és Pánczél Kristóffal a klasszikus és romantikus áriák mellett, operett és musical részletekkel színesítjük a műsort - tájékoztatta lapunkat Farkas Alexandra, aki a pécsi egyetemen szerez diplomát. - Az estet a mediterrán zenei hangulat jegyében építettük fel, így megjelenik az olasz, spanyol, francia és az argentin zenei világ is. Mozart és Verdi áriái után Paolo Tosti és Fernando Obradors dalaiból éneklünk, Lehár Ferenc és Webber szerzeményeivel folytatjuk a sort.

Farkas Alexandra Fotó: archív/Pezzetta

Farkas Alexandra a muzsikustársaival ezután majd a múzeumok éjszakáján folytatja a közös fellépések sorát.

- Pánczél Kristóffal, aki a tanárom volt, a klasszikus koncertek mellett olykor lehetőségünk nyílik "örömzenélésre" könnyedebb műfajokkal, így május 13-án Zalaegerszegen adunk szabadtéri zenés estet a Contrast Cafe-ban, a program a város napjához illeszkedik- mondta az énekesnő.

Csalló Gergely

Alexandra májusban a Zalaegerszegi Női Szalon anyáknapi műsorának is részese lesz, s májusban kerül sor a diplomakoncertjére is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!