Kultúra

2011.08.15. 14:22

Suliváró: tornaóra is lesz majd...

Az órarendben tornaóra is szerepel majd, a sportoláshoz pedig megfelelő ruházatról, lábbeliről is gondoskodni kell, meg persze arról, amibe pakolhatja ezeket a csemete.

Péter Gyöngyi


A Passion Sport- és Divatüzlet üzletvezetője, Vas Róbert elmondta, ilyentájt még csak nézelődnek a szülők, illetve azok, akik megkapták az iskolakezdési támogatást, természetesen már készülnek, vásárolnak is. Tapasztalata szerint egyébként a szülő az ár, a praktikum, a gyerek a látvány alapján választ.

A kisiskolás lányoknak tornadresszt keresnek, a fiúknak a pólóhoz főként kék, fekete vagy éppen zöld nadrágot. A középiskolás, főiskolás, egyetemista lányok keresik a pamut hosszúnadrágokat. Az iskolatáskákat egyelőre csak szemügyre veszik, a sporttáskákat pedig főként azok viszik, akik például kollégiumba készülnek. Vas Róbert elmondta, sok tanintézményben még mindig az egyszerű tornacipőt javasolják a gyerekeknek, noha annak nincs tartása és a láb fejlődése szempontjából is ártalmas.



Suliváró dosszié

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!