Kultúra

2011.01.27. 19:23

Májusi csiribiri, Halász Judittal

A januári átmeneti szünet után hamarosan folytatódnak a programok a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben Zalaegerszegen.

Fincza Zsuzsa

A kis kihagyást a Hevesi-színház péntek esti, itt tartandó premierjének előkészületei okozták.

Az idei kiállítási kínálat február 2-án 17 órakor Oroszy Csaba zalaegerszegi születésű fetsőművész Cuba című tárlatával folytatódik (képünkön egyik munkája látható).
Ugyancsak februárban lép fel a JazzSzerda sorozat keretében a Szakcsi Gipys Jazz. A formáció a mai magyar dzsessz színe-javát vonultatja fel, köztük Szakcsi L. Béla, Egry János, Rostás Móni, Rostás Csaba és Mohai András lép a közönség elé.

Márciusban Gergácz Berta grafikusművész emlékkiállítására várják a publikumot, a világzene kedvelői a Cimbali Bandet hallhatják, de lesz tavaszi operettgála is.

Az áprilisi tárlat Solti Gizella textilművész anyagát mutatja be, 8-án a komolyzene kedvelőinek a Budapesti Vonósok hangversenye kínál élményt, majd 13-án a Harcsa Veronika Quartet és Bársony Bálint lesz a jazzsorozat vendége.

A JazzSzerda májusi zárásának vendége a Malek Andrea Band. A gyermekek örömére május 21-én két alkalommal is fellép a Hangversenyteremben – Csiribiri című koncertjével – Halász Judit.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!