Kultúra

2009.06.23. 02:28

Már (kultúr)tivornyáznak

Zalaszentgrót (sj) - Nosztalgia mozi előadással és filmplakát-kiállítással tegnap megkezdődött a Zalavölgyi Kultúrtivornya rendezvénysorozat, mely hét végéig kínál programokat.

Sámel József

Ma 17 órakor a római katolikus templomban a veszprémi Petőfi Színház társulata a Római Triptichon című darabot mutatja be, majd a Szentgrótról elszármazott zenészek adnak koncertet. Szerdán egyebek között Szent Iván-éji tűzugrás várja az érdeklődőket, akik zenés színházi esten vehetnek részt, utóbbi főszereplője Pap Lujza és Kricsár Kamill lesz. Csütörtökön a Hevesi Sándor Színház művészei és barátai közreműködésével zenés estre kerül sor, a pénteki programban fúvós koncert, Radnóti-est, Bödőcs Tibor humorista műsora, Zalaszentgrót jubileumi fotókiállításának megnyitója, s számos koncert szerepel. E napon véradást is szerveznek.

Szombaton többek között irodalmi tanácskozás, amerikai autó és rally show, dr. Bilkey Irén helytörténeti előadása, Zala-muravidéki irodalmi est, Badár Sándor humorista fellépése, fiataloknak szóló vetélkedő, s könnyűzenei és jazzkoncertek várják az érdeklődőket. Vasárnap kézműves foglalkozások, bábelőadás, petanque verseny, musical, néptáncbemutatók lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!