Kultúra

2009.03.20. 06:40

Mr és Mrs - A sztárpár-show: beszédtéma az új sorozat

ZH - Belehallgattam egy pasi dumájába. Nézd öregem, azt igazán nem lehet rám mondani, hogy ne érdekelnének az újdonságok. Ezért amikor a TV2 beharangozta a dús keblű és bonyolult házasságú Claudiával, meg a folyvást rihegő Tillával a Mr És Mrs műsort, tényleg kíváncsi lettem.

Sinkovics Eta

Sztárpár-shownak hívják az egészet, és mivel nyitott vagyok, már az első este ott ültem a tévé előtt. Hírességek, de nem is így mondják, hanem celebek, mint a Bochkorék, a Nacsáék, a Kordáék meg a Ganxstáék tesztelték egymást. Hú, már az első feladatok után mondtuk is az asszonnyal, ez a kritikusok zsebében biztosan kinyitja a bicskát, mert őszintén szólva, hülyeségekben versengnek: ki hancúrozósabb az ágyban, Gyurinak ki kellett találni, a homlokára cuppantott rúzsos csókok közül melyik Klárikáé, és miért haragszik Bochkor a gumikacsákra. Véresre rágtuk a körmünket izgalmunkban, vajon ugyanő több gyönyörű láb közül felismeri-e azt, amelyik asszonyához tartozik. És nem, képzeld el, nem ismerte fel! Micsoda égő, nem? Az egyik bulvárlap egyenesen

a címoldalon hozta ezt a kínos helyzetet. Hát, tényleg. Öregem, szerintem a legszimpibbek a Nacsáék, habár nem tudom, mivel vették rá őket erre a gyenge dologra, de legalább helyén kezelik az egészet. Mondtuk is az asszonnyal, azért itt nem semmiért teregetik ki a párok a magánéletüket, a végén elég rendes ajándékokat lehet hazavinni... Az első adás után már láttuk, nem ez lesz a műsorunk, mert hát mi közünk van nekünkahhoz, a celebek hogyan veszekednek, meg békülgetnek a párjukkal.

De még butácskán néztük darabig, hátha komolyabbra fordul a dolog...

Igaz, az asszony nyűgösködött, kapcsoljunk át inkább A széfre, annak legalább van valami köze az észhez. Megfejt, és még drukkol is a játékosoknak. Sőt, a Balázs is tetszik neki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!