Külföld

2009.08.06. 17:15

Kifütyülték Catherine Deneuve színésznőt Olaszországban

Róma - Olaszországi szereplése során kifütyülték Catherine Deneuve francia színésznőt, miközben a nézők a jegyek árát követelték vissza.

zaol.hu

A 65 éves Deneuve Michele Placido olasz színésszel közösen francia és olasz nyelven tartott felolvasást Georges Perec francia író Je me souviens című visszaemlékezéseiből a toscanai Marina di Pietrasantában rendezett kulturális fesztiválon.

A közönség viszont annyira elégedetlen volt az előadással, hogy a körülbelül 200 fős kiabáló tömeget a rendőrségnek kellett lecsillapítania. A szervezők az elégedetlenkedőknek kárpótlásul egy másik fesztiválra ajánlottak ingyenjegyeket.

A színésznő az esetről nem kívánt beszélni, Placido viszont jelentéktelennek nevezte a szerdai kudarcot, mert szerinte ilyesmi bármikor előfordulhat. A Polip című sorozatban feltűnt olasz színész-rendező úgy véli, az lehetett a hiba, hogy Deneuve franciául olvasott szövegéhez nem volt olasz felirat.

Forrás: MTI/ANS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!