Külföld

2009.07.27. 17:21

Nem játszhat a francia NBA-sztár a magyar kosárválogatott ellen

Párizs- Sérülés miatt nem játszhat csütörtökön a magyar válogatott elleni felkészülési mérkőzésen Tony Parker, a franciák világklasszis kosarasa.

zaol.hu

Az észak-amerikai profiligában (NBA) érdekelt San Antonio Spurst erősítő, háromszoros NBA-bajnok 27 éves irányító péntek óta bajlódik a csípőjével és a bokájával, miután az osztrákok elleni tesztmeccsen ütközött Stjepan Staziccsal.

"Ütést kaptam a csípőmre, amely azóta is fáj, ráadásul a bokám is kifordult, és alaposan be is dagadt" - mondta hétfőn a Született feleségekből ismert Eva Longoria férje, aki azt is közölte, mivel a tüzetes vizsgálat nem mutatott ki komoly bajt, a héten fokozatosan edzésbe áll.

 Mészáros Lajos, a válogatott szakmai igazgatója csalódottan nyilatkozott:

"Jobb lett volna a legerősebb francia csapattal megmérkőzni, de azért így is elég erősek lesznek. Parker egyébként majdhogynem nálunk kezdte meg a nemzetközi pályafutását, ugyanis jó néhány éve U20-as Európa-bajnoki selejtezőn láttam őt Székesfehérváron, akkor szoros meccset játszottunk velük."

A francia-magyar összecsapás csütörtökön 20:30 órakor kezdődik Párizsban.

Forrás: MTI/AP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!