Advent

2017.11.24. 16:15

Jégpálya és púpos teve is szerepel az újdonságok közt az egerszegi adventen

Új elemmel, jégpályával bővül az egerszegi advent kínálata, erről tartottak pénteken sajtótájékoztatót a Dísz téren.

Magyar Hajnalka

Tompa Gábor, dr. Farkas Tibor, Balaicz Zoltán, Tolvaj Márta, Tóthné Prenner Beáta, Bauer Bori és Velkey Péter a sajtótájékoztatón, a 30X15 méteres, hétfőn nyitó jégpálya előtt Fotó: Katona Tibor

A három éve megújult megyeszékhelyi adventről Balaicz Zoltán polgármester, Tolvaj Márta alpolgármester, Tóthné Prenner Beáta, a KISOSZ megyei elnöke, dr. Farkas Tibor városi rendőrkapitány, Bauer Bori, a Jégaréna intézményvezetője, Velkey Péter önkormányzati osztályvezető, valamint Tompa Gábor fesztiváligazgató beszélt.

Tompa Gábor, dr. Farkas Tibor, Balaicz Zoltán, Tolvaj Márta, Tóthné Prenner Beáta, Bauer Bori és Velkey Péter a sajtótájékoztatón, a 30X15 méteres, hétfőn nyitó jégpálya előtt
Fotó: Katona Tibor

Mint megtudtuk, a Mindszenty tértől a Dísz térig tartó adventi forgatag hétfőn nyitja meg kapuit. A pavilonok kínálata mellett jótékonysági rendezvények is lesznek, hétvégenként pedig műsorok, 35 óvodai és iskolai csoport közreműködésével. A leginkább várt újdonság az ugyancsak hétfőn nyitó 30X15 méteres jégpálya, ahol ugyanolyan feltételekkel korcsolyázhatunk, mint a jégcsarnokban.

A polgármesteri hivatal előtt idén is lesz élő betlehem, ahol 24-én délután egy teve is tiszteletét teszi, s csacsiból is új érkezik, a gyapjas Gedeon.

A rendőrség fokozott jelenléttel őrködik az adventi várakozók biztonságán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában