Tündérszépek 2020

2019.10.21. 18:00

Íme a negyedik hét Tündérszép lányai! Voksolj a kedvencedre!

Négy héttel ezelőtt indult el nagyszabású szépségversenyünk. Megmutatjuk az elmúlt héten megjelent szépséges zalai lányokat.

zaol.hu

Fotó: zaol.hu

A tízmillió forintos összdíjazású szépségversenyünkön 30 megyei szépség kap esélyt arra, hogy bemutatkozzon. Már az első forduló végén értékes nyereményeket vihetnek haza a legszebbek.

Az a három lány, akit a zsűri, és az az egy, akit a közönség juttat tovább a regionális fordulóban is képviselheti szűkebb hazánkat, míg a legszebbek országos tévéshowban mutathatják meg magukat, és izgulhatnak, melyikük nyeri az egyéves modellszerződést vagy épp a több százezer forintos utazási utalványokat.

Érdemes tehát szavazni a kedvencetekre, hiszen ti adhattok esélyt a szívecskékkel egy lánynak, hogy mindezt megélje. Facebook-vagy Google-azonosítóval naponta egyszer adhatsz szívecskéket a kedvencednek. Több ezer szavazat érkezett már a lányokra, vagyis minden szív számít, ha tovább akarod juttatni azt, aki szerinted megyénk legszebbje!

Idézzük fel, kik voltak a negyedik hét megyei szépségei. A fotókra kattintva egyből megnyithatod versenyképeiket:

Kozma Dzsenifer – Sármellék
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap
Geigerné Nyiri Jennifer- Nagykanizsa
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap
Göntér Vivien – Nagykanizsa
Kovács Ivett Erzsébet – Felsőrajk
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap
Kuzma Viktória – Tótszerdahely
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Ha más megyék szépségeire, vagy a nap mint nap bemutatkozó helyi lányokra vagy kíváncsi, kattints a Tündérszépek oldalára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában