Könyvbemutató

2017.09.09. 11:00

Élményein át mutatja be az ultrafutást Lubics Szilvia

Sajtótájékoztatón mutatta be első, Másfél nap az élet című kötetét Lubics Szilvia háromszoros Spartathlon győztes ultrafutó.

Korosa Titanilla

Fotó: Kósa Róbert

A termálhotelben megtartott tájékoztatón részt vett Lubics György, az ultrafutó férje, valamint dr. Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke.

Elhangzott: Lubics Szilvia gondolatait a férje vetette papírra, így született a könyv. Ahogy Lubics György fogalmazott: felesége volt a szó, ő pedig a mondat. A könyv főként Szilvia élménybeszámolóit tartalmazza, de megjelennek benne a hétköznapok is. Hozzátette: minden szavát az életükből merítették.

- A motivációs tréningjeimen úgy éreztem, talán tudok olyat adni az embereknek, amit szívesen haza is vinnének. Ezért gondoltam úgy, hogy szükség van erre a könyvre, hiszen erőt adhat másoknak - mondta Lubics Szilvia. - A könyvben több kép is található, ezekkel is próbáltuk a versenyélményeket visszaadni.

A kötet megjelenését a Zala Megyei Önkormányzat is támogatta, hiszen - mint dr. Pál Attila elmondta - fontosnak tartják, hogy ez a teljesítmény a jövő számára is megmaradjon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában