Legyél te a legszebb

2019.07.24. 11:30

Elindult a Tündérszépek 2020, Wéber Petra mindenkit jelentkezésre buzdít (videó)

A huszonkét éves nagykanizsai lány 2019-es versenyünkön meg sem állt a döntőig.

zaol.hu

Hatalmas népszerűségre tett szert Tündérszépek névre keresztelt szépségversenyünk, ezért ahogy arról már korábban hírt adtunk, a 16 és 30 év közötti hölgyeknek újra van lehetősége a „megmérettetésre”. A jelentkezést múlt héten el is indítottuk. Könnyen lehet, hogy éppen Te leszel az, aki a végén elnyeri a címet. Ehhez azonban hosszú, de rengeteg élményben gazdag út vezet, amit több szempontból is érdemes lesz végigjárni.

A megyei előválogatóba a zsűri által kiválasztott 30 versenyző kerül be, a regionális fordulóban Zala, Fejér és Veszprém megye négy lánya küzdhet a továbbjutásért. Az előző szépségversenyhez képest több újítás is történt, az egyik legjelentősebb, hogy a jelentkezők saját portfóliót is feltölthetnek magukról. Akik nem élnek ezzel a lehetőséggel, róluk profi fotósunk készíti majd el a felvételeket, amelyek mind online felületünkön, mind a nyomtatott újságban megjelennek. A másik nagyobb változtatás, hogy a döntőbe jutott lányok egy felkészítőtáborban is részt vesznek a finálé előtt, ami szintén egy életre szóló élmény lehet. Ezentúl pedig számtalan nyeremény, vásárlási utalványok, mobiltelefonok és egzotikus utazás is vár a legszebbekre.

Előző versenyünkön a zalai lányok kiváló eredménnyel végeztek, az országos fordulóban végül ketten versenyezhettek – a zalaegerszegi Katona Patrícia a közönség, míg a nagykanizsai Wéber Petra a zsűri tetszését nyerte el. Kétségtelen, hogy Petra volt az egyik kedvence a szakmai zsűrinek hiszen mind a megyei, mind a regionális fordulóban őt juttatták tovább. A tündérszép lány végül a harmadik helyet szerezte meg magának. Élményeiről videónkban mesélt, s mindenkit jelentkezésre buzdít!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában