Helyi közélet

2017.11.09. 11:00

A biztonság kérdése fontos az országnak

„Védjük meg Magyarországot, kulturális, történelmi értékeit és hagyjuk meg magunknak azt a jogot, hogy mi dönthessük el, kikkel és milyen módon szeretnénk együtt élni, hogyan szeretnénk ennek a nemzetnek a jövőjét biztosítani.”

Varga Lívia

Fotó: Varga Lívia

Erről is beszélt a nemzeti konzultáció keretében, a hévízi könyvtárban tartott fórumot megelőző sajtótájékoztatón Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, hangsúlyozva: fontos, hogy az unión belül lehessen véleményünk arról, mit gondolunk az illegális bevándorlásról, hogy ezt mi elutasítjuk, a biztonságunkat viszont szeretnénk megvédeni.

Mint fogalmazott: Hévíz Magyarország egyik ékszerdoboza, egy olyan hely, amely fontos a helyieknek, a környékbelieknek, de turisztikai súlya miatt az ország szempontjából sem mindegy, mi történik a fürdővárosban és környékén. Ahogy Hévíznek sem mindegy, mi történik az országban, s hogy a kormányzat bizonyos kiemelt kérdésekben milyen döntéseket hoz.

Fotós: Varga Lívia

- A biztonság ezen a helyen is különösen fontos – hangsúlyozta Cser-Palkovics András, arra kérve az állampolgárokat, éljenek a lehetőséggel, hogy a véleményüket kérik e sarkalatos témában, azaz az illegális bevándorlásról és a Soros-tervről.

- A fórum célja, hogy tájékoztassuk az itt élő embereket az illegális migráció veszélyeiről. Én úgy tapasztalom, a környéken élők egyetértenek a kormánnyal ebben a kérdésben – tette hozzá Manninger Jenő országgyűlési képviselő, fejlesztési miniszteri biztos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában