Kosárlabda

2015.02.18. 17:15

Közvetlen riválistól kaptak ki itthon a Vadmacskák

Nagykanizsa - A női kosárlabda amatőr NB I Nyugati csoportjában szereplő Kanizsai Vadmacskák együttese az első négy közé kerülés szempontjából igen fontos meccsen fogadta a szigetszentmiklósi BKG DSE-t és borzasztó kezdés után kapott ki, végül is nyolc ponttal.

Kühne László

Kanizsai Vadmacskák SE -BKG DSE 62-70

(9-21, 10-14, 25-20, 18-15)

Nagykanizsa, 100 néző. Amatőr női NB I Nyugati csoport kosárlabda-mérkőzés. Jv.: Bálind, Csabai M.

Kanizsa: Fekete 9/3, Fuisz 23/6, Hegyi 4, Kardos 11, Nagy 5. Csere: Herman A. 9, Bernáth -, Horváth E. 1, Karancz -. Edző: Zsámár Krisztián.

Kardos Réka kisebbségben a palánk alatt. Ő 11 pontig jutott
Fotó: Szakony Attila


Az első negyed ötödik percéig nem húztak el egymás mellett a csapatok, onnantól azonban a vendégek egy 15-0-s részeredményt produkáltak, és ezzel megalapozták későbbi sikerüket. A hazaiak a támadásaikat pontatlanul fejezték be, védekezési hibáikat pedig a szentmiklósiak kihasználták. A második tíz percben sem tudta a KVSE csökkenteni a különbséget, továbbra is sok hibával, pontatlanul játszottak a hazaiak.

Nagyszünet után védekezést váltott a Vadmacskák, illetve fel is javult a kanizsaiak játéka. Fuisz Viktória, Nagy Dóra és Herman Aliz pontjaival ebben az időszakban felzárkóztak a kanizsaiak nyolc pontra. A záró negyedben Fuisz révén ismét csökkent a két együttes közötti különbség, de a végjátékban újabb hazai hibák következtek, amelyek miatt nem tudta megfordítani a találkozót a zalai csapat.

Zsámár Krisztián: - Az első félidő dekoncentrált játéka miatt alulmaradtunk ezen a nagyon fontos összecsapáson. Az első négy csapat közé kerülés szempontjából számunkra rendkívül fontos volt ez a mérkőzés.

Jók: Fuisz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!