Kosárlabda

2014.02.11. 15:55

A Vadmacskák gyors döntése...

Nagykanizsa, Zalaegerszeg - Nem okozott nagy nehézséget a Kanizsai Vadmacskák számára a Tatai SE elleni kosárlabda-mérkőzés a női amatőr NB Nyugati-csoportjában, a Zala Volán TE simán kikapott a pécsiektől.

Kanizsai Vadmacskák Tatai SE 86-49 (24-6, 27-15, 11-12, 24-16)

Nagykanizsa, 50 néző. Jv.: Horváth A., Németh S.

Kanizsa: Fekete 20/12, Kardos 18, Nagy D. 4/3, Jurkó 18, Oros. Csere: Horváth E. 2, Herman 18/6, Törőcsik, Hegyi, Bernáth 1, Karancz 3/3, Gutai 2. Edző: Gábor Erzsébet.

Már az első negyed közepére kialakult egy biztos hazai vezetésnyi ponthalmaz, amihez jól jöttek Kardos Réka további pontjai. A folytatásban is csak nőtt a különbség a két együttes között Fekete Csilla és Herman Aliz ponterős játékával. Nagyszünet után a vendéglátóknál már a cserejátékosok is játéklehetőséghez juthattak. Az utolsó tíz percben Fekete és Herman hármasaival már 40 pont különbség is volt. a két fél közt.

Gábor Erzsébet: „A játék minden elemében jobbnak bizonyultunk a tatai együttes ellen és az első félidőben nyújtott remek játékunkkal hamar eldöntöttük a találkozót."

Jók: Jurkó, Kardos, Fekete Cs.

Fekete Csilla hármasai rendre célba találtak a tataiak ellen. Fotó: Szakony Attila

Zala Volán TEAutópark PVSK 40-92 (10-20, 8-29, 12-16, 10-27)

Zalaegerszeg, 50 néző. Jv.:dr. Magyari, Gráczer.

Zala Volán: Gerencsér 16, Gergácz 6, Ambrus G. 4, Zsemberi 9/6, Szekeres -. Csere: Fülöp -, Kalcher 2, Takács -, Lapat 3. Edző: Bukics Zsolt.

A tabellán jelenleg 3. helyet elfoglaló pécsi csapat ellen az első negyedben még viszonylag jól tartotta magát a Z. Volán. Később viszont már egyértelműen a pécsiek játéka dominált és a vendégek tetemes előnyhöz jutottak (18-49). A szünet után egy ideig még tartani tudta a lépést a házigazda a pécsiekkel, de a záró felvonásban megint kidomborodott a különbség.

Jók: Gerencsér, Zsemberi.

Bukics Zsolt: „Sajnos nem tudtuk megismételni a múlt heti, Nagykanizsa ellen mutatott teljesítményünket.".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!