Hirdetés

2023.07.06. 15:42

Elhelyezkedési lehetőségek pénzügyi területen Szombathelyen

A pénzügyi álláslehetőségek rendkívül keresettek a szombathelyi álláskeresők körében. Jó hír a számukra, hogy az ilyen jellegű pozíciók továbbra is elérhetőek a városban, például a SzombathelyAllas.hu weboldalán keresztül, ahol időről időre ezen kategória alatt is jelennek meg új nyitott pozíciók. A következőkben a gyakran visszatérőkre hozunk néhány példát!

PR-cikk

Forrás: SzombathelyAllas.hu

Pénzügyi ügyintéző

A pénzügyi ügyintézői pozíciók rendszeres szereplői a szombathelyi álláshirdetéseknek. Ebben a munkakörben a legfontosabb feladatokat olyan teendők jelentik, mint például a számlázás, a banki tranzakciók előkészítése, a házipénztár vezetése, a pénzügyi riportok elkészítése, a zárási feladatokban való aktív részvétel, valamint számos egyéb, a pénzügyi osztály operatív munkáját támogató tevékenység. Amennyiben pénzügyi állást keres Szombathelyen, ide érdemes kattintani: https://szombathelyallas.hu/allasok/penzugy-szamvitel-kontrolling.

A pozíció betöltéséhez sokszor elég a releváns középfokú végzettség is, ugyanakkor a felsőfokú képesítés kétségkívül előnyt jelent. Gyakori elvárás továbbá az MS Office magasszintű használata, a legalább középfokú (jellemzően angol) nyelvtudás, illetve az analitikus gondolkodásmód, a precizitás és a pontosság.

Könyvelő

A könyvelői állások megjelenése ugyancsak gyakori a SzombathelyAllas.hu esetében. Egy könyvelő feladatkörét többek között olyan tevékenységek teszik ki, mint például a számlák és bizonylatok törvényi előírás szerinti rögzítése, a hatóságok felé történő adatszolgáltatás, az éves beszámoló elkészítése, az ezen teendőkkel kapcsolatos elektronikus ügyintézés, valamint a vállalkozás vezetője által kért kimutatások elkészítése.

Ezen feladatok ellátásához pedig általában mérlegképes könyvelői végzettségre van szükség. Gyakori követelmény továbbá a középfokú nyelvtudás, illetve az MS Office programok magabiztos használata is. A személyes tulajdonságok tekintetében pedig a logikus gondolkodásmód, a kiváló kommunikációs képesség és a precíz munkavégzés bír kiemelt fontossággal.

Bérszámfejtő és TB ügyintéző

Egy bérszámfejtő és TB ügyintéző feladata egyebek mellett az adott vállalat dolgozóinak béradminisztrációja, a munkaügyi nyilvántartások vezetése, a hatóságok felé történő és a vállalaton belüli adatszolgáltatás, a be- és kiléptetési folyamatokkal kapcsolatos ügyintézés, a bevallások elkészítése, a HR támogatása, valamint a statisztikai adatközlés.

A pozíció betöltésének elengedhetetlen feltétele a TB és bérügyintézői végzettség, illetve a jogszabályok naprakész ismerete. Jellemző elvárás továbbá az MS Office szoftverek magabiztos használata, illetve olykor az idegennyelv-tudás is. A személyes kvalitások esetében pedig itt is elsősorban a precíz és önálló munkavégzés képességén és a szakmai elhivatottságon van a hangsúly.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!