Keszthely

2017.02.27. 18:01

Rendezvények nőkre szabva

Keszthely - Tárlat, előadások, szépészeti bemutatók tarkítják a Nők hetét Keszthelyen.

Keszey Ágnes

A Balaton Színház a jövő hét szerdai nőnapig szinte minden nap kedveskedik valamilyen rendezvénnyel a hölgyeknek. Udvaros Dorottya keddi koncertje után ingyenes programok várják az érdeklődőket. Csütörtökön 17 órakor nyílik Szigeti Edit fotókiállítása Természet - szívvel, lélekkel, fényképezőgéppel címmel.

A természetfotó kiállítás megnyitója előtt Béres Katalin muzeológus mutatja be Festetics Máriát, Erzsébet királyné udvarhölgyét. A programok sora pénteken 16 órakor folytatódik.- Sok embert érint a Crohn-betegség, melyről Manninger Beáta tart előadást. Átadja saját tapasztalatait a hallgatóságnak és hogy milyen ételeket tud készíteni, hogy mindenmentes legyen a konyha.

Szombaton14 órától több mint tíz (divat, ékszer,illatszer, sütemény, dekoráció) kiállító várja az érdeklődőket, több szépségszalon, kézműves bútorfestő műhely mutatkozik be- sorolta Csengei Ágota, a színház igazgatója. Az érdeklődők megismerkedhetnek Demeter Klaudia fitness világbajnokkal, asztrológus is jelen lesz, s a hosszútávú párkapcsolatok titkairól tart előadást dr. Belső Nóra pszichiáter. Hétfőn László Beáta világutazó idézi fel kalandjait, kedden mozgásformákat lehet kipróbálni. Nőnapon Mészáros Ferenc költő vár mindenkit Rím-lények a nőkről című délutánjára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!