Kemendollár

2016.08.16. 16:55

Falunapot tartottak

Kemendollár - Tizenhetedik alkalommal rendezte meg az önkormányzat a falunapot Kemendolláron a hétvégén.

Szabó Judit

A program horgászversennyel kezdődött, majd közös főzéssel folytatódott. Az ételekkel délután megvendégelték a látogatókat, számolt be az eseményekről Németh László polgármester. Délután sokféle szórakoztató program, korongozás, helyi termékbemutató, a Magyar Honvédség bemutatója várta az érdeklődőket, s kültéri kiállításokon idézték fel a település életét meghatározó vezetők (nemesi családok, polgármesterek), valamint a civil szervezetek tevékenységét.

A színpadon a meghívott fellépők mellett jellemzően helyi művészeti csoportok szórakoztatták a közönséget, alkalmi „színészek” mulattatták a nagyérdeműt. A helyi Semiramis Tánccsoport fennállásának 10. évfordulóját ünnepelte, ez alkalomból külön elismerésben is részesültek. A programot a Göcsej Kutya Klub agility bemutatója mellett a Kemendollári Önkéntes Tűzoltó Egyesület és az Országos Mentőszolgálat Nyugat-dunántúli Regionális Mentőszervezet Zalaegerszegi Mentőállomásának rendkívüli baleseti szimulációs bemutatója színesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!