Ingatlanbazár

2023.12.16. 11:30

Lakjon a belvárosban okosotthonban!

Olyan lakást keres Nagykanizsa belvárosában, ami minden igényét kielégíti, és ehhez nem kell elhagynia a központot? Megtaláltuk Önnek! 112 négyzetméter, minimális energiaigényű 3 szobás kétszintes lakás, amely még napelemmel is fel van szerelve. Az udvarra be tud állni, így a parkolás sem okoz gondot. Nézze meg, megéri!

Zaol.hu

“Modern, okosotthon a belvárosban! Városi CSOK 2023.12.31-ig!

Élj a lehetőséggel! Vedd igénybe az állami támogatásokat, és legyen a tiéd ez a modern, belvárosi okosotthon.

Nagykanizsán, 2021-ben épült, liftes társasházban, az Ady Endre utca 17-19. szám alatt, a második emeleten található ez a 112 m²-es, három szoba +nappalis, két erkélyes, kelet-nyugati fekvésű lakás, amit eladásra kínálunk.

A lakás A++-os, minimális rezsiköltségű, okoseszközről irányítható, otthon-automatizálási rendszerrel ellátott, ezáltal lehetővé válik az elektromos hálózat, fűtés, klíma, árnyékolástechnika és a biztonsági rendszer távoli vezérlése. Fűtése padlófűtés, amely két db Viessmann típusú kondenzációs kazánról működik, hűtése falfűtés. Az ablakok elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A földszinten található a keleti fekvésű napfényes amerikai konyhás nappali, mely erkélyre nyílik, az emeleten pedig három szoba, fürdőszoba, és szintén egy erkély áll rendelkezésre. Mindkét szinten található tároló, mely megkönnyíti a dolgok tárolását.

Az ingatlanban kamera, riasztórendszer, valamint napelem rendszer működik, mely a lift, lépcsőház világítás, hűtés-fűtés energiaigényét szinte fedezi. Lehetőség van a ház alatti mélygarázsban egy 17 nm-es garázs megvásárlására is.

További extra lehetőségekért keresse az  ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás vagy módosítás nélkül közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!