Horoszkópok

2013.06.29. 18:20

Heti horoszkóp (július 1–7.)

Nézze meg, mit ígérnek Önnek a csillagok a hétre!

Kos (III. 21–IV. 20.)

A társ házán átvonuló Mars érzékenyebbé teszi kedvese szívét, jobb, ha kíméletesen bánik vele, ha nem akarja naphosszat a hulló könnyeit törölgetni. A legjobb volna, ha kimozdulnának otthonról a hét végén.

Bika (IV. 21–V. 20.)

Higgye el, jó úton halad, csak mindenhez kicsit több idő kell, hogy „beérjenek” a dolgok. Nem érdemes siettetni sem az elköteleződést, sem a kibékülést, az idő most kihagyhatatlan tényező.

Ikrek (V. 21–VI. 21.)

A szerelmi életben mély, eddig sosem ismert érzéseket él át, ami jelentősen megváltoztatja párkapcsolatát. Kinyílik a szíve, és vele együtt a világ is kitárul. Csak nehogy túl sokan beleférjenek.

Rák (VI. 22–VII. 22.)

Életmódváltása, és elsősorban a sport most a társkereséssel is összekapcsolódhat: egy edzőtermi vagy fürdőhelyi ismeretség tartós kapcsolattá érhet. Az alkalmi kalandokkal azonban vigyázzon!

Oroszlán (VII. 23–VIII. 23.)

Ha eddig nem élt a szerelmi életében felbukkanó lehetőségekkel, most már bottal ütheti a nyomát az elveszett szeretőnek. Nem baj, talán ez a sora keze Forduljon régi kedvese felé! Hivatásában sikerekre, talán még előléptetésre, külföldi utakon, nyereségre, jó szerződéskötésekre számíthat.

Szűz (VIII. 24–IX. 23.)

Egyre többször véli hallani a harangokat. Bizony, esküvőre „hívják” a csillagok. Ha még nincs papírjuk a frigyről, szedje össze a bátorságát és „kérje meg” választottja kezét! Nem szégyen az egyenjogúság. Érdekes új munkahelyi lehetőségei adódnak, melyek sok kisebb utazással, járkálással, esetleg adminisztrációval járhatnak.

Mérleg (IX. 24–X. 23.)

Alig várja, hogy nyakába vegye a nagyvilágot. Szép kilátásai vannak a szerelemre, és a perzselődésre szívügyekben éppúgy, mint a bőrén, ha nem használ naptejet. A hónap első hetében végre teljesítheti korábbi vállalását, megszabadulhat a munkájával kapcsolatos kellemetlen kötelességétől és ha csak néhány napra, de nyaralni mehet.

Skorpió (X. 24–XI. 22.)

Kapcsolatfrissítő ötleteit ne hallgassa el párja elől, mert csak ketten együtt érhetnek el valamit. Méghozzá úgy, hogy ön az inspiráló, de a kedvese a végrehajtó, megvalósító. Kényeztessék egymást! Hiába sürgetik, hogy döntsön valamiben, halassza ezt későbbre. A tárgyalásokra vigyen magával határozott, a szakmájukban jártas, erős fellépésű kollégát! Ketten együtt sok mindent legyőzhetnek.

Nyilas (XI. 23–XII. 21.)

Sok új ismeretségre tesz szert mostanában. Ezek egy része igen tanulságos, mély tapasztalatokat hozó kapcsolat, mások azonban meglehetősen veszélyesek! Pláne, ha már foglalt a szíve. Kollégái ötlete által nagyobb anyagi haszonhoz juthat, sikeres szériáját viszont a könnyelműségével csorbíthatja. Ne adjon költsön senkinek, és a túlköltekezéstől is óvakodjon!

Bak (XII. 22–I. 20.) Ami a szerelmi életében történik, az maga a megvalósulás. Viharos jelenetek, sóvárgások, könnyek és csókok váltakoznak egymás után. A hét végére szerencsére az utóbbiból lesz jóval több. A bolygók szerint ezen a héten csak nehezen tudja behajtani a követeléseit. Ha ezek elvégzett munkára vonatkoznak, már az első napokban tanácsos megtennie a szükséges jogi lépéseket.

Vízöntő (I. 21–II. 19.)

Fordítsanak több időt egymásra, hogy otthonába újra beköltözhessen a boldogság. Ezt még tovább fokozhatja némi érzéki „befektetéssel” – selyemfüggönnyel, szaténágyneművel, illatos gyertyákkal. Váratlan, kedvező körülmények adódhatnak egy új vállalkozás beindítására. Már a héten kezdje el a tárgyalásokat, hogy a folytatása minél szerencsésebb kimenetelű legyen!

Halak (II. 20–III. 20.)

Sok mély értelmű gondolat foganhat meg a fejében, de valaki a családjában még gátolja a tisztánlátást. Talán ez a személy nem akarja az ön boldogságát? Derítse ki, mi állhat a háttérben! Munkájával kapcsolatban szerencsés, de igen rapszodikus időszak kezdődik most az életében. Ha korábban kölcsönt vett fel, most érdemes lenne megkezdenie a visszafizetés felgyorsítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!