Horoszkópok

2013.05.10. 16:49

Napi horoszkóp - A Bak álljon ellen a kísértésnek!

Semmi nem alakul úgy, ahogyan azt a Bika eltervezi, mégis képes lesz a legjobbat kihozni ebből a szombatból.

Kos (III. 21–IV 20.)

Kiegyensúlyozottnak érzi magát, mind testileg, mind szellemileg. Olyan tevékenységekkel töltse a szabadidejét, melyek szórakoztatják. Ne engedje, hogy bármi is elrontsa a kirobbanó jókedvét.

Bika (IV. 21–V. 20.)

A rögtönzést mindig is szerette, így a mai nap igazán kedvére való lesz. Semmi nem alakul úgy, ahogyan azt eltervezi, mégis képes lesz a legjobbat kihozni ebből a szombatból. Remekül érzi magát.

Ikrek (V. 21–VI. 21.)

Teljesen mindegy, hogyan tölti a napját, munkával vagy pihenéssel, a lényeg, hogy jól érezze magát. Ne engedje, hogy mások átvegyék az irányítást, ragadja meg a kezdeményezést és tartsa is magánál.

Rák (VI. 22–VII. 22.)

A mai napon bizonyítékot szolgáltat arról, milyen remek szervező. Jobbnál jobb ötletekkel áll elő és addig nem is nyugszik, amíg meg nem valósulnak. Ebben partnerre talál szűkebb családi körben.

Oroszlán (VII. 23– VIII. 23.)

Használja ki az ismeretségi köre nyújtotta előnyöket. Semmit nem kell megtennie, de ha valamihez kedve van, hat lóval sem lehetne visszatartani. Segítőkre találhat, ha másokat is beavat.

Szűz (VIII. 24–IX. 23.)

Régóta foglalkoztatja a gondolat, hogy új életszemléletekkel, irányzatokkal ismerkedjen meg. A mai napon számos lehetősége adódik, hogy végre elinduljon ebbe az irányba. Ne késlekedjen.

Mérleg (IX. 24–X. 23.)

Megváltoztak a körülmények és ezzel a céljai is távolabbra kerültek. Ez ne szegje azonban a kedvét, gondolja át újra, hogy ebben a helyzetben merre indul tovább. Nem olyan kétségbeejtő a jövő.

Skorpió (X. 24–XI. 22.)

Nehezen fogadja el, hogy emberek veszik körül, legszívesebben egy lakatlan szigeten élne. Ott tényleg nem kellene magyarázkodnia és legfőképpen nem lenne félreértések áldozata.

Nyilas (november 23– december 21.)

Régóta halogatott feladatok szakadnak a nyakába hirtelen, nem várhatnak tovább. Hiába a hétvége, nincs idő megállásra. Néha úgy érzi, a problémák egyre csak gyarapodnak.

Bak (XII. 22–I. 20.)

Tartózkodjon mindennemű csábítástól, álljon ellen a kísértésnek. A belső elégedetlenségét nem fogja tudni feloldani ilyen eszközökkel. Csak akkor lelhet rá a békére, ha végre tiszta vizet önt a pohárba.

Vízöntő (I. 21–II. 20.)

Azzal, hogy nyíltan beszél az érzéseiről, végre eléri, hogy megbecsüljék és odafigyeljenek önre. Mindig is komoly kételyek gyötörték, de sosem mondta el ezeket őszintén senkinek. Változtasson.

Halak (II. 21–III. 20.)

Nehezen tudna parancsolni az érzéseinek, így inkább ne is tegye. Csak azt érné el, hogy a belső feszültség tovább növekszik önben és mérgezné a környezetében élők hangulatát.

Ezek is érdekelhetik