Horoszkópok

2010.01.25. 00:53

Napi horoszkóp

Míg a Mérleg ma könnyen vitába keveredhet, addig Oroszlán olyan dolgon rágódik, amin nem tud változtatni.

zaol.hu

Kos  (március 21-április 20.) Használja ezt a hetet többek közt a kapcsolatai rendezésére. Egy picit nézzen bele mások lelkivilágába. Rájöhet, hogy a környezetében élő emberek miért viselkednek így vagy úgy.

Bika  (április 21-május 20.) Nem kell lemondania arról, ami megilleti önt. A túlzott szerénység gyámoltalanságnak tűnhet. Most esélye van rá, hogy valóra váltsa egy régóta tervezgetett elképzelését. Legyen határozott!

Ikrek  (május 21-június 21.) Kedves és határozott. Nagyon jól érzik magukat az emberek az ön társaságában. A Hold az Ikrekbe lép. Lecsendesülnek az érzelmi viharok. Helyükre kerülnek a dolgok, harmonikus összképet alkotva.

Rák  (június 22-július 22.) Jól mennek a munkahelyi ügyei, elégedettek önnel, és voltaképp ön is elégedett lehetne saját magával. Érdemes elgondolkodnia azon, hogy vajon akkor miből adódik a belső bizonytalansága?

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Előfordulhat, hogy olyasmin rágódik, amin nem tud változtatni. Nem csoda, ha gondterheltebb a kelleténél. Ne foglalkozzon lélekszomorító dolgokkal! A jövő hónap új lehetőségeket hoz.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Sokszor úgy viszonyulunk másokhoz, ahogyan mi elvárnánk tőlük, és nem vesszük figyelembe, hogy mik az érintettek valódi igényei. A szeretet és a törődés mindenkinek mást jelent.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Nem szeret a mások által alkotott szabályok szerint dolgozni, mégis ezt kívánják öntől. Ma könnyen vitába keveredhet. Szeretné az embereket igazságosságra és tisztességre nevelni.

Skorpió  (október 24-november 22.) Talán szeretne intenzívebben foglalkozni egy kihívást jelentő feladattal. Ez most jobban izgatja, mint a magánélettel kapcsolatos kötelezettségek. Pedig a kedvesével is törődnie kell.

Nyilas  (november 23-december 21.) Bizonyára jó szándékú emberekkel van körülvéve, akik szívesen kivennék a részüket a gondjai megoldásából. Érdemes a tanácsaikra figyelnie. A nap folyamán érdekes megfigyeléseket tehet.

Bak  (december 22-január 20.) Itt van az ideje, hogy a munkájával kapcsolatos elképzeléseit valóra váltsa. Ez persze nem megy vita nélkül, de ha megtámadhatatlan érvekkel védi az igazát, ön lesz a nyertes.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Ha agyonhajszolja magát, ha mindenre és mindenkire van ideje önmagán kívül, túlságosan kimerül ahhoz, hogy rendesen koncentrálhasson. Határt kell szabnia, mert felemésztődik a feladatokban.

Halak  (február 21-március 20.) Egy kevés határozatlanság keríti hatalmába a munkájával és az előbbre jutásával kapcsolatban. Lehet, hogy nincs jó helyen. Még az is elképzelhető, hogy más területen kellene érvényesülnie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!