Hírek

2015.01.07. 08:21

Súlyos baleset Egerváron (fotókkal frissítve)

Egervár - Súlyos közlekedési baleset történt szerdán reggel 9 óra előtt pár perccel a 74-es főút 59+047-es kilométerszelvényében Egervár déli határában a Csali csárda közelében.

Lisztmayer Zsófia

A rendőr-főkapitányságtól kapott információink szerint a Zalaegerszeg  felől érkező Mercedes típusú személygépkocsi tisztázatlan okból előbb letért a jobb oldali padkára, ahonnan a vezető visszakormányozta a járművét. Ekkor viszont a gépkocsi áttért a szembejövők sávjába és a bal oldali árokba lehajtva kerítésnek is ütközött, innen pedig visszacsapódott az úttestre és végül a jobb oldalon az ároknál állt meg.

Az elődleges megállapítások szerint az autóban utazók nem használták a biztonsági öveiket és a járműből kizuhantak. A gépkocsi 39 éves gősfai tulajdonosa a helyszínen életét veszítette, míg útitársa - 31 éves nagykapornaki férfi -- életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt helikopter vitte a szombathelyi kórházba. A rendőrségi helyszínelés teljes útzár mellett délben még tartott, a forgalmat a közeli településeken át terelték el.

A helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták.

Dr. Káldy Zoltán, a Markusovszky kórház orvos-igazgatója az egervári baleset túlélőjével kapcsoltban elmondta, hogy jelenleg is műtik a kórház munkatársai a férfit. A sérült combcsonttörést szenvedett, de az állapota nem életveszélyes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!