Hírek

2017.06.13. 06:54

Előkerült Gyuszi és jól van!

Szigetvár - Kedd reggel Szigetváron került elő a Nagykanizsa palini városrészében élő, autista férfi, Gyuszi, akit napok óta kerestek a rendőrség, a tűzoltóság szakemberei és önkéntesek tucatjai. A férfi jól van.

Szabó Zsófia

Mint arról szombaton hírt adtunk: a férfi szokásos napi sétájáról nem tért vissza otthonába. Ezt követően öccse, Széperdei Zsolt, aki Gyuszi gondozója is, a közösségi oldalon kért segítséget bátyja felkutatására. Rengetegen keresték Gyuszit, ám eredménytelenül. Azonban kedden Gyuszira a véletlen folytán Szigetváron bukkant rá testvérének egyik ismerőse, Joó Viktor.

- Kedd reggel ismét Gyuszi keresésére indultunk – hivatásos és önkéntes segítőkkel – Zsigárd körzetében – mondta el megkeresésünkre a férfi testvére, Széperdei Zsolt. – Ekkor váratlanul kaptam egy telefonhívást egyik barátomtól, Joó Viktortól, aki az újudvari polgárőrök csapatával szintén aktívan részt vett Gyuszi keresésében. Viktort azonban a munkája ma Szigetvárra szólította és a belvárosban látta viszont Gyuszit, akit már korábbról is ismert. Azonnal hívott, egyúttal jelezte az ottani és a zalai rendőröknek is, akik szintén értesítettek. Már útban vagyunk Szigetvár felé, egy nagyon kedves barátommal, Horváth Györggyel. Azt egyelőre nem tudni, Gyuszi hogyan juthatott el Szigetvárra. Remélhetőleg, a késő délutáni órákban már újra otthon lehet. A bátyám szerencsére jól van és „vigyorog"...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!