Hírek

2017.05.28. 12:13

Kíváncsiak a világra - Átvehették okleveleiket a szenior hallgatók

Ünnepélyes dékáni tanácsülés keretében vette át tanúsítványát 182 szenior hallgató pénteken a Budapesti Gazdasági Egyetem Zalaegerszegi Gazdálkodási Karán.

Fincza Zsuzsa

Balaicz Zoltán polgármester az önkormányzat további támogatására tett ígéretet

Lambertné Katona Mónika megbízott dékán köszöntőjében a tanintézmény kiemelkedő fontosságú eseményeként jellemezte a rendezvényt, melynek keretében először adtak át az egyetem szenior akadémiája keretében beiratkozott és a programot sikeresen teljesítő hallgatóknak arról tanúskodó okleveleket.

Dr. Jancsik András PhD oktatási rektorhelyettes elismerését fejezte ki a szenior hallgatóknak a kitartásukért

Míg az első, a 2015 szeptemberében kezdődött szemesztere 140-en jelentkeztek, a legutóbbira már 365-en - a többség postán kérte, s kapja meg a dokumentumot.

Először kaptak dokumentumot a képzésről a szenior egyetemisták. Képünkön Háryné Dajka Katalin és Héder Lajos veszi át tanúsítványát Lambertné Katona Mónika dékántól, Balaicz Zoltán polgármestertől és Dr. Jancsik András PhD rektorhelyettestől

Dr. Jancsik András PhD oktatási rektorhelyettes kiemelte: ma már nem elég az a tudás, amit meg lehet szerezni az iskolákban, nem elég egyszer érvényesülni a világban, a változásokhoz alkalmazkodni kell, folyamatos tanulással ismereteket szerezni ahhoz, hogy sikeres tagjai lehessünk ennek a világnak.

Pénteken délután 182 szenior egyetemista vette át a képzés sikeres teljesítéséről szóló tanúsítványt

Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere megígérte, hogy az önkormányzat továbbra is támogatja a szenior akadémiát, amely ékes bizonyítéka annak, hogy lehet azért is tanulni, mert érdekel bennünket, mert kíváncsiak vagyunk valamire vagy egyszerűen csak többet akarunk tudni a világról.

A Nyugdíjas Klubok és Idősek Életet az Éveknek Zala Megyei elnöksége nevében Vizvári Ottó köszönte meg Lambertné Katona Mónika dékánnak az egyetem pozitív hozzáállását a szeniorok képzéséhez

Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke a megyegyűlés nevében ugyancsak támogatásra méltónak értékelte a zalaegerszegi kampusz országosan is egyedülálló képzését.

A 85 éves Szatmári Bálintné a Szenior Akadémia elvégzését bizonyító tanúsítvánnyal

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!