Hírek

2016.05.31. 15:11

Polgármestert választanak a zalai Zebeckén

Időközi polgármester-választás lesz vasárnap a faluban. A névjegyzékben szereplő 61 szavazásra jogosult lakos három jelölt közül választhat.

Korosa Titanilla

Még március közepén írtunk arról lapunkban, hogy néhány héttel korábban tragikus hirtelenséggel elhunyt Varga Imre, a falu polgármestere, aki 25 évig vezette a települést. Az akkor megüresedett tisztség betöltésére tartanak a hét végén időközi polgármester-választást.

A zebeckeiek három jelölt közül választhatják meg az új polgármesterüket – tájékoztatta lapunkat Kovácsné Horváth Anikó illetékes jegyző.Független jelöltként indul el a választáson Varga Miklós, aki sok éve dolgozik már az önkormányzatban, és jelenleg alpolgármesteri tisztséget visel. Mellette szintén függetlenként indul a helyi Kereszturi József, aki korábban még nem volt tagja a képviselő-testületnek. A harmadik jelölt pedig a budapesti Kerezsi László, aki a Magyar Munkáspárt színeiben méretteti meg magát a zebeckei időközi polgármester-választáson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!