Hírek

2015.01.31. 08:00

Izzó kémény, elakadt kamion - Pénteki tűzoltó beavatkozások Zala megyében

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére három tűzoltói beavatkozást igénylő jelzés érkezett.

15:57 - Nemesapáti: A település külterületén egy kamion elakadt, önerejéből nem tudott a dombon felmenni, forgalmi akadályt képezett. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók a műszaki mentő bázis darujával felvontatták a tehergépjárművet az emelkedőn ahonnan folytatni tudta az útját.

16:56 - Dióskál : A Rákóczi Ferenc utcában a kéménybe lerakódott kátrány, korom izzott, füstölt. A pacsai katasztrófavédelmi őrs tűzoltói a kéményseprőkkel kitisztították a kéményt, megszüntették az izzást. Az eset során nem sérült meg senki.

20:25 - Zalakoppány: A település külterületén egy külföldi rendszámú személyautó árokba csapódott, majd fejtetőn állt meg. A zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók kerekeire állították a járművet, majd áramtalanították azt. A balesetben egy ember sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!