Hírek

2014.12.22. 15:45

Az idén is a Zalai Hírlap olvasójához került a fődíj

Nagykanizsa – Az elmúlt esztendőhöz hasonlóan idén is Zalába került a PLT Karácsonyi Mozaikkereső nyereményjátékának fődíja, egy autó.

Pásztor András

A Pannon Lapok Társasága zalai olvasótábora nem áll hadilábon a szerencsével, a múlt évhez hasonlóan idén is a Zalai Hírlap egyik kedves olvasója, Farkas Rozália nyerte a karácsonyi játék fődíját, egy Hyundai I20-as személygépkocsit. A nyertest tegnap otthonában kerestük fel, s arról is szót váltottunk, hogy mi lesz a kocsi sorsa.

– Először el sem akartam hinni, hogy én nyertem meg az autót, legalább egy óra kellett, mire felfogtam az egészet – emlékezett vissza a kanizsai Farkas Rozália, aki egyik lányával és annak családjával él a Rózsa utcában. – Pont ebédet készítettem, de félbehagytam mindent és felhívtam a rokonságot, hogy elújságoljam a remek hírt, így egy órával később ültünk asztalhoz.

Farkas Rozália (középen) és családja, Horváth Péter (balról), ifj. Horváth Péter, Horváth Áron Dávid, Horváth Kira Rebeka és Horváth Andrea boldogan értesültek az autó megnyeréséről. Fotó: Szakony Attila

Mint azt Rozália elmondta: közel 40 esztendeje előfizetője és elégedett olvasója a Zalai Hírlapnak.

– Nekem tetszik az újság szinte mindent elolvasok benne – mondta Rozália, aki elismerte: néha elkerüli a figyelmét egy-egy fontos dolog. – Tavaly lemaradtam a nyereményjátékról, de már akkor elhatároztam, hogy idén részt veszek a mozaikok kirakásában. Össze is gyűjtöttem a darabokat, majd felragasztottam, aztán beküldtem a szelvényt. Mivel ezt megelőzően soha, semmit sem nyertem, ezért nem is mertem gondolni a fődíjra, kiegyeztem volna egy tévével is.

Merthogy a nyereményjátékon nem csak autót, hanem számos egyéb értékes holmit lehetett nyerni, így többek között laptopot, videokamerát, tévét, játékkonzolt, mobiltelefont, fényképezőgépet, házimozi rendszert vagy éppen táblagépet.

– Hogy mi lesz az autó sorsa? – kérdezett vissza Rozália. – Sajnos, nincs jogosítványom, a lányaimnak pedig van már kocsija, így vélhetően eladom a nyereményt. Bár azt meg kell hagyni, hogy nagyon szép a jármű, a nagyobbik unokám megmutatta az interneten, hogyan is néz ki a nyeremény. Ettől függetlenül pénzzé teszem a kocsit, s az árából veszek majd pár dolgot. Egy új tévével biztosan meglepem magam, de a gyerekeknek és az unokáknak is jut majd meglepetés.

Az új kanizsai autótulajdonos rövidesen átveheti a gépjárművet, de addig is érdemes felidézni, hogy a tavalyi sorsolás alkalmával is Zala megyébe, pontosan Tótszentmártonba került a nyereményjáték fődíja. Hát nem szerencsés megye ez a Zala?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!