Hírek

2014.09.07. 15:57

Szerda óta nem találják a murakeresztúri fiút

Szerdán délután nyomtalanul eltűnt a 21 éves murakeresztúri Koósz Gábor.

Mirkó Imre

Úgy tudni, hogy a fiatal aznap délután felment a szőlőhegyre, hogy körülnézzen. Onnan délután 6 óra körül ismeretlen helyre távozott. Édesanyja este 8 órakor még telefonon elérte és később a család barátjával is beszélt telefonon az eltűnt fiú. Szerda este fél 10 óta telefonon elérhetetlen lett, a telefonját utolsó híváskor az őrtilosi átjátszó torony rögzítette. Koósz Gábort a rendőrség szeptember 5-e óta eltűntként tartja nyilván, azóta rendőrök, polgárőrök, ismerősök is keresték, de nem találták meg.

Koósz Gábor. Fotó: Facebook

A fiatalember édesapja és segítői vasárnap reggel újra keresni kezdték a fiút, azonban sajnos nem jártak sikerrel. A 170-175 cm magas, barna hajú, barna szemű fiú állandóan szemüveget visel. Eltűnésekor sötétkék kantáros munkásruhában, fekete-narancssárga pulóverben, acélbetétes bakancsban volt. Egy lila színű mountain bike kerékpárral ment el otthonról. Úgy tudjuk, hogy a rendőrségen kívül civil önkéntesek kedden újabb keresésbe kezdenek Murakeresztúr környékén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!