Hírek

2014.04.03. 17:26

Két kerékpárost gázolt halálra egy autós

Várvölgy - A helyszínen életét vesztette az a két kerékpáros, akiket csütörtök este elütött egy autós a Keszthely és Várvölgy közti úton.

Sámel József

 

Két kerékpáros meghalt, amikor egy személyautó kerékpárosokkal ütközött Zala megyében, a Cserszegtomajt Várvölggyel összekötő 7343-as úton.

A zalai rendőrök néhány óra alatt megállapították annak a kerékpáros házaspárnak a személyazonosságát, akiket 2014. április 3-án 18 óra 35 perckor a 7343-as számú úton, Keszthely és Várvölgy között eddig még ismeretlen körülmények között gázolt el egy 33 éves várvölgyi férfi Peugeot típusú autójával. A balesetben az autó vezetője az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett, a mentők kórházba vitték.

A rendőrök végigjárták a környék összes szállodáját, kempingjét, panzióját és az adatgyűjtés során kiderült, hogy egy cserszegtomaji kempingben lakó osztrák házaspár ment el a délutáni órákban kerékpározni és estig nem tértek vissza. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felvette a kapcsolatot az osztrák hatóságokkal és minden kétséget kizáróan megállapították, hogy egy 61 nő és 69 éves férje a baleset áldozatai.

A baleset körülményeit a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértő bevonásával vizsgálja.

 


Nagyobb térképre váltás

Ezek is érdekelhetik