Hírek

2013.09.11. 10:32

Sportos erdőjárók - siker a Zalaerdőtől

Nagykanizsa - Ismét, immár 3. alkalommal hozhatta el kiváló teljesítményével a Zalaerdő Zrt. gárdája a vándortáblát a Bakonyerdő Zrt. által nemrég megrendezett erdőgazdasági sportnapon. A csapat tarolt: három 3., kettő 2. és tizenegy 1. helyezést ért el.

Horváth-Balogh Attila

Pedig nem volt könnyű dolga a zalaiaknak, hiszen mint azt a házigazda Bakonyerdő Zrt. vezérigazgatója, Varga László beszédében jelezte: a Pápán megrendezett verseny történetében még soha nem volt ennyi jelentkező, idén közel hatszázan mérték össze erejüket és ügyességüket. A XVII. Erdészeti és Faipari Sportnapokon horvát, lengyel, román és szlovák erdészek is versengtek, a Zalaerdő Zrt.-t pedig 47 dolgozója képviselte. A versenyen a következő zalai helyezések születtek:

Középen a vándortáblával, a Zalaerdő képviseletében Horváth Borbála (Fotó: Zétényi Zoltán)

Férfi sakk: 1. Papp Nándor. Női sakk: 1. Czigoláné Németh Diána. Lövészet (Gyenesdiás): Egyéni: 1. Gróf András. Csapat: 1. Gróf András, Gróf Jácint, Radics Péter. Úszás: Egyéni: 1. 50 m gyors: Lovrencsics Tamás. 1. 50 m mell: Lovrencsics Tamás
Csapat: 1. 25 méteres váltó: Joós Csaba, Lovrencsics Tamás, Kálovics Norbert, Vándor Péter. Csúszda: Egyéni: 1. Lovrencsics Tamás. Futás: Egyéni: 1. 800 méter: Lovrencsics Tamás. Ulti: 1.   Lovrencsics István. Teke: Egyéni: 2. Gaál Benjámin Csapat: 1. Bekő Balázs, Gaál Albert, Gaál Benjámin, Kovács Tibor 3. Czernák Zsolt, Gaál Szilárd, Joós Csaba, Kapin Péter.

Hajtány (régi tűzoltós szerkocsi csövével kellett a vizet egy lyukba vezetni valakinek, míg a többi négy „pumpált"): 3. Bekő Balázs, Joós Csaba, Knausz Péter, Kovács Tibor, Tóth Zoltán. Sörváltó: 2. helyezés a Nyírerdővel közösen. A Zalaerdő tagjai: Gál András és Polai Péter. Streetball: 3. Balogh Krisztián, Borbás Dezső, Gál András, Gál Balázs, Polai Attila, Polai Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!