Hírek

2013.09.18. 09:59

Nevelőket keresnek

Nagykanizsa - A nagykanizsai állatotthon olyan ideiglenes nevelőszülők jelentkezését várja, akik képesek felnevelni egy-egy almot, ameddig végleges elhelyezésre nem kerülnek a kis kölyökkutyák.

Dr. Papp Attila

Hiába épült ugyanis tavaly nyáron több kennel is a kölyökkutyáknak a menhelyen, a fiatal ebek továbbra is ki vannak téve a fertőzésveszélynek, még abban az esetben is, ha elkülönítve, külön tartják őket – tudtuk meg a menhelyt működtető egyesülettől.

A kanizsai civil szervezet ezért indította útjára most az ideiglenes nevelőszülői programot, amelynek keretében várják azok jelentkezését, akik alkalmasak és képesek is lennének a vállalt feladat ellátására. A költségek viseléséről, a végleges gazdik keresésének módjáról, illetve a kölykök ellátásának feltételeiről a megállapodások megkötése előtti egyeztetések során fog megállapodni az állatotthon a jelentkezőkkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!