Hírek

2013.06.15. 17:26

Szezonnyitó az AquaCityben

Zalaegerszeg - Tizenegyedik szezonját nyitotta meg szombaton a megyeszékhelyi AquaCity. A vízi élménypark felújított gyermekmedencével, új árnyékolókkal és kedvező belépőárakkal fogadta a vendégeket.

Magyar Hajnalka

Mint Kugler László, az Egerszeg Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője elmondta, mintegy 2300-an váltottak belépőt az első napon, ami igen biztató nyitány. Valóban, szinte  csúcsra jár a létesítmény, érezhető, hogy a hűvös, esős napok után nagyon vágytak már az emberek a napfényre, a szabadtéri fürdőzésre. 

- Örömmel vettük, hogy a vendégeinktől pozitív visszajelzéseket kaptunk a fejlesztésekről, a fűről, a vízminőségről, a tisztaságról - folytatja Kugler László. - Nagyon gazdag nyarat tervezünk, a strandolás mellett koncerteket, sporteseményeket, gasztronómiai programokat kínálunk, még a Kvártélyház Nyári Fesztivál négy rendezvénye is kitelepül a hozzánk. A szervezők és a művészek rájöttek, a medenceszínpad különleges lehetőségeket tartogat... 
- Évek óta járok ide, de Csenge most van velem először, hiszen még csak 8 hónapos - mondja  kislányával a karján a megyeszékhelyi Polák Szabina, aki barátnőjével jött el a szezonnyitóra. - Jók a szolgáltatások is, sajnos épp most járt le az Egerszeg kártyám, így elestem a kedvezménytől, feltétlenül megújítom. 

Késődélután Gyutai Csaba polgármester lépett a medenceszínpadra, köszöntötte  a strandolókat és megnyitotta   a szezont. Nem mulasztotta el bemutatni az AquaCity új arcát, a bájos Antal Krisztinát sem. Ezt követően a Delta zenekar csapott a húrok közé,  sok fürdőző egyetértését kivívva  "Az időt úgy megállítanám..." refrénű dalukkal.  S amikor a frontember szezonnyitó, ráhangoló sikítást kér a medencében ringatózó tömegtől, minden igényt kielégítő  válasz érkezik.  Ám még ezt is sikerül felülmúlni,  amikor  a színpad korlátja fölé emelkednek a műanyag cápák... Hiszen nem maradhat  el a szezon nyitók kedvelt attrakciója, a cápadobálás sem, a felfújható vízi játék immár a létesítmény jelképévé vált. A fürdőzők magasba nyújtott kezekkel, ugrálva  várják a cápaesőt, miközben a Delta a Nyár van című Neoton sláger AquaCityre átköltött változatát énekli. 

- Nem kellett nagyon harcolnunk érte, ezt pont oldalra dobták -   mutatja elégedetten a cápazsákmányt Kara András. - Ez az első cápánk, bár régóta szerettünk volna már egyet elkapni - folytatja, s a cápát átölelő kisfiú,  Erik mosolyát látva ebben nem is kételkedünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!