Hírek

2013.06.21. 11:16

Fürdőzés, (egyelőre) jégkrém nélkül

Több gyermekes olvasónk is jelezte, hogy a kanizsai strandon a rekkenő hőségben nem működik a kinti büfé, csak az uszodai, ám ott meg nem lehet jégkrémet kapni.

Horváth-Balogh Attila

A felvetéssel kapcsolatban megkerestük Horváth Vencelt, a Kanizsa Uszoda Kft. ügyvezetőjét, aki készséggel válaszolt kérdéseinkre. Mint azt elmondta: a külső büfé üzemeltetésére pályázatot írtak ki, de mivel maga a helyiség városi tulajdon, így nem lakás célú önkormányzati ingatlanként tartják számon, s a pályáztatásnak rendeletben szabályozott menetrendje van. Ebben 15 nap a pályázati kiírás kifüggesztésének időtartama, s mindehhez alkalmazkodnia kell a Kft.-nek.

Ennek megfelelően a büfé üzemeltetésének kétfordulós licitje 28.-nál előbb nem zárulhat le, s ha lesz új bérlő, ő a lehetőségekhez képest várhatóan azonnal kinyitja a büfét a meglévő választékkal. Ha sikertelen lesz a pályázat, akkor a Kft. működteti tovább a vendéglátóegységet úgy, mint tavaly. A benti büfé jégkrém-kínálatával, pontosabban annak hiányával kapcsolatban azt tudta mondani az ügyvezető, hogy sajnos, egyrészt erre a bizonyos 15 napra - tehát amíg reményeik szerint a kinti büfé kényszerűen zárva tart - nem tudtak volna megfelelő mennyiségű jégkrémet beszerezni (hiszen ilyen kis időre egy beszállító sem kötne szerződést), ráadásul odabent nincs is megfelelő tárolókapacitás a hűtendő termékhez. Ezért amíg a helyzet normalizálódik, a vendégek türelmét kéri az ügyvezetés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!