Hírek

2012.11.13. 19:57

A Z. Csuti továbbra is feljutó helyen

Zalaegerszeg - AZ NB I B-s sakkcsapat bajnokságban a Z. Csuti-Hydrocomp együttese feljutó helyen áll, az Aquaprofit NTSE II. pedig a középmezőnyben található.

Zalai Hírlap

Alsószölnök - Z.Csuti-Hydrocomp 3,5:8,5
A Csuti pontszerzői.  Győztek: Horváth Á., Csiszár Z., Horváth S., Farkas, Bubits,  Németh A.  Döntetlenz játszottak: Mészáros, Horváth T., Horváth Gy., Dobos,  Boronyák.
A Z. Csuti  pillanatnyilag a 3. helyen áll 1 ponttal lemaradva az első helyezett Haladás  II.  és féllel a Paks II. mögött. Mindez feljutást jelentő hely, ugyanis  a kiírás szerint a második számú együttesek nem juthatnak fel az élvonalba. 
 
Aquaprofit NTSE II. - Fehérvár SE 6,5:5,5
Az Aquaprofit pontszerzői. Győztek:   Sipos, Hajas, Felde,  Zámbó.  Döntetlent játszottak: Kobán, Ladányi, Biskopics, Kercsmarics,  Havanecz.
A Fehérvár SE ellen a kanizsaiak kissé tartalékosan ültek asztalokhoz, így még nagyobb  értéke van a győzelemnek.  A kanizsai együttes most a 9. helyen áll, és  középmezőnyhöz való még szorosabb zárkózásukhoz minden fél pontra szükségük lesz a bajnokság elkövetkezendő szakaszában is.  

 NB II-es zalai eredmények.

Zala Volán TE-Arborétum HSE 8:4. A zalai pontszerzők. Győzött: Párkányi, Széles, Gáber, Németh J., Dömötör, Parragi, Süket M. Döntetlen: Tamás, Deák.
HEMO Veszprém-Z. Csuti Baki Agrocentrum 8:4. A zalai pontszerzők. Győztek: Vas, Csiszár A. Döntetlen: Nagy, Preisz, Haász, Cseke.
K. Spartacus-Tapolca 2:10. A keszthelyi pontszerzők. Győzött: Horváth L. Döntetlen: Kiss J., Tóth D.
Z. Csuti Baki Agrocentrum-Zala Volán TE 6,5:5,5. A pontszerzők. Győztek: Németh A., Nagy K., Bali E., Korcz, Bali Á., illetve Párkányi, Németh J., Dömötör, Tóth L. Döntetlent értek el: Gerencsér, Plecskó, Kókai, illetve Ramás G., Góber, Deák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!