Hírek

2012.07.16. 13:25

Őrizetben a zalaegerszegi ''magamutogató''

Zalaegerszeg - Szombaton este a Landorhegyi játszótéren és az Átalszegett úton lánygyermekeket, vasárnap hajnalban pedig a Berzsenyi és Göcseji úton hölgyeket szólított le egy arcát ruhával eltakaró férfi, majd önkielégítésbe kezdett.

zaol.hu

Az elmúlt hétvégén négy esetben is magamutogató férfi miatt riasztották a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságot - tájékozatta a Zalai Hírlap online portálját a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Szombaton este a Landorhegyi játszótéren és az Átalszegett úton lánygyermekeket, vasárnap hajnalban pedig a Berzsenyi és Göcseji úton hölgyeket szólított le egy arcát ruhával eltakaró férfi, majd önkielégítésbe kezdett. Testi kontaktusba nem került a sértettekkel, azok mindegyik esetben magára hagyták, majd értesítették a rendőrséget.

A köznyugalmat súlyosan sértő további cselekmények megelőzése és az elkövető kilétének felderítése érdekében külön nyomozócsoport alakult szolgálatban lévő és a pihenőidejüket megszakító rendőrökből. A szemtanúk által adott személyleírások és a férfi viselkedése alapján a rendőrök azonos elkövetőre gyanakodtak, akinek kilétére a széleskörű adatgyűjtést és a beszerzett információk értékelését követően kaptak választ. Vasárnap késő délután a zalaegerszegi lakásán fogták el a szeméremsértéssel gyanúsított 31 éves férfit, akinél a házkutatás során megtalálták az elkövetés során viselt ruházatot is. Eddigi kihallgatása során nyolc hasonló esetet ismert be, ez a szám a nyomozás során azonban tovább emelkedhet. A rendőrség az előállított férfit őrizetbe vette, és kezdeményezte előzetes letartóztatását - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!