Hírek

2012.04.03. 17:44

Sakkozók és szavalók

Zalaszentgrót – Az elmúlt évekhez képest is több résztvevője volt a Tavaszi Tárlat Kulturális és Sportnapok rendezvényeinek: előadásainak, versenyeinek.

Sámel József

A pop-art szavalóversenyt ezúttal is több kategóriában, mintegy 120 fő részvételével rendezték meg, a győztesek: Szép Gergő, Nyirő Bertalan Máté, Nagy Barnabás, Korcsmáros Anna. A Tárlat Kupa sakkverseny már hagyományosan sok versenyzőt vonzott, a megmérettetésen taroltak a zalaegerszegiek. A felnőtteknél Horváth Gyula nyert, megelőzve a holtversenyben végzett Párkányi Attilát és Takács Balázst. Ifjúsági kategóriában Német András és Nagy Kristóf megosztva kapta az aranyérmet, 3–5. helyezett Bubits Bence, Korcz Sándor és Cseke Tibor lett. A gyermekeknél Salamon Fanni, Varga Dániel lett az első, 3-4. pedig Szita Péter, illetve Pete Zétény. Az asztaliteniszezők versenyét Kincses Imre, Utry Áron és Góczi Réka nyerte.   


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!