Hírek

2012.04.16. 17:50

Ladik - A megyei döntőbe jutottak a zalaiak

Lezárult a Ladik (Lapot a diákoknak!) második fordulója, eldőlt tehát, melyik öt csapat vehet részt a megyei döntőben. A finisben legjobban szereplő csapat képviseli Zalát az országos vetélkedőn.

Péter Gyöngyi

A Zalai Hírlap hatodik alkalommal hirdette meg a Ladik című médiavetélkedőt Zala megye 7-8. osztályosai számára. Sokan vették sikerrel az első akadályt, vagyis a totót rengetegen kitöltötték és nagy örömünkre majdnem mindegyik csapat nekiveselkedett  a második forduló feladatainak is.

Kérdéseinkre nagyon sok helyes válasz érkezett és igazán érdekes, szórakoztató és informatív interjút olvashattunk. A remek munkát ezúton is köszönjük  mindenkinek,  diáknak és felkészítő tanárnak egyaránt. A tizenkét csapat közül azonban választanunk kellett, hiszen csupán öt vehet részt a megyei döntőben, melyet április 19-én 15 órakor rendezünk Zalaegerszegen, a Kamarák Házában.

A csütörtöki megmérettetésre várjuk tehát a zalaegerszegi Ady-iskola Hajósait, a szintén megyeszékhelyi Zrínyi-gimnázium Múzsák nevű csapatát, a galamboki Gézengúzokat, Türjéről  a TengerÉszeket a Szent László Oktatási Központból, valamint  a vonyarcvashegyieket, akik a csapatuk jeligéjének  a Minden egér szereti a sajtót szlogent választották.


Sikeres zalai diákok dosszié itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!