Hírek

2012.02.21. 08:53

Pedagógiai konferencia Zalaegerszegen

A Zala Megyei Pedagógiai Intézet és az eDidakt Pedagógiai Szolgáltató konferenciát rendez március 2-án, pénteken 10 órai kezdettel Zalaegerszegen, a Megyeházán.

zaol.hu

A konferencia célja, hogy az országgyűlés által 2011 decemberében elfogadott - CXC. sz. törvény A nemzeti köznevelésről – új köznevelési törvényből adódó intézményi feladatok meghatározásában, értelmezésében segítséget nyújtson a megye közoktatási intézményei vezetőinek, pedagógusainak.

A rendezvény helyszíne: Megyeháza, Zalaegerszeg, Kosztolányi út 10. Deák terem

Időpont: 2012. március 2. péntek, 10 óra

Program:
10.00  A konferenciát megnyitja: Dr. Halász Gabriella, a Zala Megyei Intézményfenntartó Központ vezetője
10.10   Az új köznevelési törvény fontosabb szabályai, intézményi feladatok - előadó: Dr. Madarász Hedvig főosztályvezető helyettes /NEFMI Oktatásért Felelős Államtitkárság
11.00  Az Educatio szerepe a közoktatási modernizációban, EU-s pályázatok megvalósításában - előadó: Schanda Tamás közoktatási osztályvezető /Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.

A részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött.
A konferencia szervezői kérik az érdeklődőket, hogy részvételi szándékukat jelezzék a pedagógiai intézet [email protected] postafiókján. A témákkal kapcsolatos előzetes kérdéseiket szíveskedjenek elküldeni, hogy közvetíteni tudják az előadók felé.
A jelentkezéseket február 22-ig várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!