Hírek

2012.01.12. 16:46

Együttműködés: közösen a veszélyhelyzetek elhárítása érdekében

A veszélyhelyzetek megelőzésére és elhárítására szóló együttműködési megállapodást kötött egymással a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a lenti Le-Ko Kft.

Gyuricza Ferenc


Az állami szerv részéről Wéber Antal tűzoltó ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató, a lenti cég képviseletében pedig Hordós Krisztina ügyvezető, illetve Horváth Csaba, a műszaki mentőbázis vezetője látta el kézjegyével a dokumentumot.

Wéber Antal kiemelte: a megállapodás nem új keletű, miután azonban a jogszabályi háttér változott, újra kellett tárgyalni az együttműködési feltételeket és lehetőségeket. Az igazgató azt is hozzátette: a Le-Ko Kft. a katasztrófavédelem stratégiai partnere, hiszen olyan felkészült személyi állománnyal, illetve műszaki felszereltséggel rendelkezik, amely elsősorban közúti, épület- és építménybaleseteknél, de számos egyéb helyzetben is segítséget tud nyújtani a veszélyhelyzetek elhárításában, az élet- és vagyonvédelemben, a károk felszámolásában.


Mintha éppen az aláírás napjára időzítették volna, csütörtökön kora reggel a 86-os út Zalabaksa és Rédics közötti szakaszán kigyulladt egy lengyel rendszámú kamion. - Részletek és fotók  itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!