Hírek

2010.12.06. 15:59

A Balaton régióval ismerkedtek

Belorusz gazdasági és turisztikai szakemberekből álló delegációt látott vendégül minap Ruzsics Ferenc, a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) általános alelnöke, Keszthely polgármestere.

Sámel József


A Balaton-parti városba látogató csoportnak tagja volt a belorusz sport és turisztikai minisztérium főosztályvezetője és a breszti kereskedelmi és iparkamara vezérigazgatója is. Ruzsics Ferenc röviden bemutatta a Balatoni régiót és a fejlesztési tanács tevékenységét. Ezt követően a BFT munkatársa, Péterffy Ilona tartott előadást a térség idegenforgalmának fontosabb adatairól és tendenciáiról, különböző befektetési lehetőségekről és ismertette a tanács nemzetközi projektjeit. A tárgyalás elsősorban az idegenforgalmi tapasztalatok megvitatására irányult, de a vendégek a régió gazdasági-befektetési lehetőségei iránt is érdeklődést mutattak. A delegáció tagjai látogatást tettek a sármelléki reptéren és a hévízi gyógyfürdőben is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!