Hírek

2010.11.04. 19:20

Megújulnak a háziorvosi szakrendelések Zalaszentgróton

Jövő áprilisra megújul a Városi Egészségügyi Központ háziorvosi ellátásoknak helyet adó része is. A korszerűsítésre 38 millió forintos pályázati támogatást nyert az önkormányzat.

Sámel József

Az intézmény másik részét érintő projekt, a kistérségi járóbeteg szakellátó központ szintén EU-s támogatású kialakítása hamarosan befejeződik. A háziorvosi ellátásoknak és az összevont háziorvosi ügyeletnek helyet adó épület nemcsak kinézetében szépül meg, hanem a külső szigetelésnek és nyílászárócseréknek, valamint a fûtés és elektromos hálózat korszerûsítésének köszönhetően a jövőben az üzemeltetése is hatékonyabb lesz. Az épületben található projekt és kazánház átalakításának köszönhetően növekszik a gyógyászati alapterület is. A felújítás során az akadálymentesítésre is figyelnek, a gyengeáramú rendszer kiépítésével pedig a háziorvosi rész is csatlakozhat a járóbeteg szakellátó központ számítógépes rendszeréhez.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!