Hírek

2010.10.28. 05:44

Társaságok, alapítványok Lentiben

Az önkormányzat tulajdonában lévő gazdasági társaságok és a város által létrehozott alapítványok felügyelőbizottságaiba, kuratóriumaiba választott tagokat kedden a lenti képviselő-testület.

Gyuricza Ferenc

Minderre a korábbi tagok (mások mellett Horváth László polgármester, Ferenczi Róbert alpolgármester összeférhetetlenség miatti) lemondása, illetve néhány esetben a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség elmulasztása miatt került sor. Az új tagok Pálfi István és Fracz József (Városüzemeltető Kft.), Molnár Ferenc (Lenti Televízió Kft.), Pinterics Ferenc (Le-Ko Kft.), Árkovicsné Pezzetta Claudia, Vatali Ferenc és Czigány Csaba (Hulladékkezelő Kft.), Berke András, Weinhoffer Tibor (Városgazdálkodási Kft.), Ábrahám Csilla és Györe László (Gyógyhelyünk Lenti Egészségturisztikai Közalapítvány), Frisch Zoltán (Lenti és Vonzáskörzete Közbiztonságáért és Közlekedésbiztonságáért Közalapítvány), illetve Simon Róbert (Civilkurázsi Közalapítvány) lettek. Utóbbi szervezet kuratóriumi elnökévé az eddigi megbízott elnököt, dr. Fekete Zoltán képviselőt, míg kuratóriumi tagjává Pálné Szalai Erikát és Makár Barnabást választották. A testület zárt ülésen döntött arról, hogy tagi kölcsönt nyújt a Lenti Gyógyfürdő Kft.-nek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!