Hírek

2010.10.15. 16:52

Kedvezményes áram az E.ON-nál - Miért nem lehet regisztrálni?

Számos olvasónk jelezte szerkesztőségünkben, hogy nem tudják interneten elérni az E.ON elektronikus ügyintéző rendszerét, ahol az energiaszolgáltató által meghirdetett 10 százalékos kedvezményre szerettek volna regisztrálni.

Szalabán Attila

A problémát többen is észlelték: hiába próbálkoztak naponta többször is, rendszeresen „A szerver nem elérhető” hibaüzenetet kapták.

– Egy hete kezdtem el a próbálkozásokat, ám soha nem tudtam fellépni a honlapra – ecsetelte gondjait Nagy Lajosné. – Ugyanakkor az E.ON telefonos rendszerében is azt a tájékoztatást kaptam, hogy csak on-line lehet regisztrálni a kedvezményre.

– A lehetőségnek hatalmas, a várt szintet jelentősen meghaladó sikere van, ezért soha nem tapasztalt forgalmat bonyolít a weblapunk – válaszolta érdeklődésünkre Varga Ivett, az E.ON kommunikációs munkatársa.
– Ez várhatóan egy-két héten belül lecsendesedik majd, érdemes tehát várni a regisztrációval. A sajtószóvivő hozzátette: a cég által felkínált 12 hónapos kedvezmény a regisztráció napjától kezdődik, így semmilyen hátrány nem éri azokat, akik pár nap, vagy akár hetek múlva rögzítik adataikat az E.ON rendszerében. A kedvezmény igénybevételére november 30-ig lehet jelentkezni, tehát van még idő bőven.

Részletek a Bónusz kedvezményről itt!

További részletek az E.ON honlapján, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!