Hírek

2010.08.17. 18:25

Kollár Gyula lesz az MSZP lenti polgármesterjelöltje

Mindössze három főt indít az őszi helyhatósági választáson Letiben a Magyar Szocialista Párt. Polgármesterjelöltjük Kollár Gyula lesz.

Gyuricza Ferenc


Mindezt maga az érintett  aki a párt városi elnöke is egyben  jelentette be kedden sajtótájékoztatón. A mérnöki diplomával rendelkező, jelenleg vidékfejlesztési menedzserként dolgozó, 58 éves Kollár Gyula közel két évtizede vesz részt az önkormányzat munkájában, ebből két cikluson át a város polgármestere is volt.

Kollár Gyula ugyancsak ringbe száll a képviselői mandátumért is. Vele együtt a 66 éves villamos üzemmérnök, vállalkozó Boronyák Józsefet, illetve a 37 éves lentikápolnai vállalkozó Kerese Szabolcsot támogatja még az MSZP.

Kérdésünkre a polgármesterjelölt elmondta: volnának még Lentiben alkalmas személyek, ám az elmúlt 8 év során a városban kialakult feszült helyzet, a jelenlegi vezetés részéről megnyilvánuló arrogancia és erőfitogtatás miatt sokan nem merik felvállalni baloldaliságukat, értékrendjüket. A szocialista jelöltek éppen ezért a társadalmi pluralizmus kifejezése mellett a kontrolláló, ellenőrző szerepet kívánnak betölteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!