Hírek

2009.11.25. 03:27

Az a hibás, aki mondja

Nagykanizsa (sza) - Marton István polgármester hisztériakeltése a vízdíj közül a Vízmű elleni személyes bosszúhadjáratának a folytatása - hangoztatta tegnapi sajtótájékoztatóján Röst János, az SZDSZ városi alelnöke, önkormányzati képviselő.

zaol.hu

Szerinte a polgármester nyáron 13 alkalommal sértette meg a rendeleteket és a jogszabályokat, és a sort újabb három ponttal gyarapította - a Vízmű által megküldött üzleti tervet nem terjesztette elő a városi közgyűlésre; semmibe vette az emiatt született jegyzői észrevételt, de szabálytalan volt a beterjesztett 10 százalékos vízdíjcsökkentési javaslat is, mely elfogadása esetén sem lett volna végrehajtható. Az SZDSZ két önkormányzati képviselője a városi közgyűlésen mindhárom, a városüzemeltetési bizottság által kidolgozott, vízdíjjal kapcsolatos javaslatot megszavazta, szerintük Marton István és zenekara akadályozta meg a vízdíjcsökkentést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!