Hírek

2009.10.09. 02:27

Hamarosan kezdődik a pedagógusképzés

Zalaegerszeg - A Zala Megyei Önkormányzat TÁMOP - 3.1.4 Kompetencia alapú oktatással a minőségért Zalában című projektjéről, a megvalósítás első lépéseiről tartottak tegnap sajtótájékoztatót.

Péter Gyöngyi

A Zala Megyei Önkormányzat 125 millió forintot nyert pályázaton, mely az oktatás minőségének erősítését célozta meg. A projektben öt megyei fenntartású középiskola vesz részt: a keszthelyi Vajda János Gimnázium, az Asbóth Sándor Térségi Középiskola, Szakiskola és Kollégium, a Közgazdasági Szakközépiskola, valamint a lenti Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola, illetve a Lámfalussy Sándor Szakközépiskola és Szakiskola.

A tegnapi összejövetelen a projektmenedzser, Bécs Péterné Tóth Edit beszámolt róla, szeptember második felében minden intézményben sort kerítettek a nyitókonferenciákra, megvitatták a program megvalósításának részleteit. Október közepén kezdődnek a képzések, ezeken első körben 43 pedagógus vesz részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!